Не работает мышка что делать. Почему не работает мышка на ноутбуке. Не работает беспроводная мышка. Почему не работает клавиатура. Почему не работает клавиатура на компьютере. Не работают некоторые кнопки клавиатуры. Как обшить ванну панелями. Скажите чем обшить стены в ванной. Обшить ванну пластиком фото. Приложения для android бесплатно. Скачать лучшие приложения для android. Приложение для планшетов android. Горнолыжные курорты финляндии. Лучшие горнолыжные курорты финляндии цены. Лучшие курорты финляндии. Как лечить воспаление легких. Воспаление легких симптомы основные. Воспаление легких лечение. Уроки по python. Учим python с нуля быстро. Как изучать быстро язык Python. Проблемы с сердцем симптомы. Основные признаки проблем с сердцем. Проблемы с клапаном сердца.

Пошук

Банер

РОБОЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН для підвищення кваліфікації кваліфікованих робітників з професії: 5122 Кухар 4 розряд

РОБОЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН

для підвищення кваліфікації

кваліфікованих робітників

з професії: 5122 Кухар

у Харківському центрі професійно-технічної освіти

державної служби зайнятості

Рівень кваліфікації: 4 розряд

Термін навчання: 8 місяців

 

І. Графік навчального процесу

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Т

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ВП

П

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

П

П

П

П

П

П

П

П

П

ДКА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виробниче навчання – В                  Теоретичне навчання – Т

Виробнича практика – П                  Державна кваліфікаційна атестація – ДКА

 

ІІ. Зведені данні про кількість часу в тижнях

 

Професійно-

теоретична підготовка

Професійно-практична підготовка

Всього

навчального часу

(в тижнях)

Виробниче навчання

Виробнича практика

тижні

години

тижні

години

тижні

години

19

413

19

252

11

416

31

 

 

 

 

 

 

 

 

ІІІ. Перелік кабінетів, лабораторій, майстерень для підготовки кваліфікованих робітників

 

Кабінети

загально-професійної підготовки

Кабінети

професійно-теоретичної підготовки

Лабораторії

Інформаційних технологій

1. Технології приготування їжі

2. Устаткування підприємств

харчування

3. Організації обслуговування

4. Гігієни та санітарії

5. Охорони праці

1. Кухня-лабораторія

з дегустаційним

залом

2. Інформаційних

технологій

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ІV. План навчального процесу

 

з/п

Навчальні предмети

Кількість

годин

Кількість тижнів

Всього

ЛПР

1

2

3

3

8

2

1

10

1

1.

Загально-професійна

підготовка

46

6

1.1.

Інформаційних технологій

10

6

1

3

1

 

 

 

 

 

 

1.2.

Основи правових знань

10

 

4

3

 

 

 

 

 

 

 

1.3.

Основи галузевої економіки

і підприємництва

11

 

 

 

3

 

 

 

2

 

 

1.4.

Техніка пошуку роботи

15

 

5

2

2

 

 

 

 

 

 

2.

Професійно-теоретична

підготовка

367

78

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.1.

Технологія приготування їжі

з основами товарознавства

210

54

15

1

9

 

20

3

 

 

 

2.2.

Устаткування підприємств

харчування

40

8

 

 

 

10

 

5

 

 

 

2.3.

Гігієна та санітарія виробництва

15

 

3

3

 

 

 

1

4

 

 

2.4.

Фізіологія харчування

28

 

 

 

 

6

 

5

 

 

 

2.5.

Організація виробництва

та обслуговування

42

6

 

 

 

 

2

12

2

 

 

2.6.

Облік, калькуляція і звітність

17

10

5

6

 

 

 

 

 

 

 

2.7.

Охорона праці

15

 

3

6

 

 

 

 

 

 

 

3.

Професійно-практична

підготовка

668

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.1.

Виробниче навчання

252

 

 

12

18

18

12

6

12

 

 

3.2

Виробнича практика

416

 

 

 

 

 

 

 

16

40

 

4.

Консультації

20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.

Державна

кваліфікаційна атестація

(або поетапна атестація

при продовженні навчання)

7

 

 

 

 

7

6.

Загальний обсяг

навчального часу (без п. 4)

1088

84

36

36

33

34

34

32

36

40

7