Пошук

Банер

РОБОЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН для професійно-технічного навчання кваліфікованих робітників з професії: 5122 Кухар 3 розряд

РОБОЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН

для професійно-технічного навчання

кваліфікованих робітників

з професії: 5122 Кухар

у Харківському центрі професійно-технічної освіти

державної служби зайнятості

Рівень кваліфікації: 3 розряд

Термін навчання: 6,5 місяців

 

І. Графік навчального процесу

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Т

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ВП

П

П

19

20

21

22

23

24

25

 

П

П

П

П

П

П

ДКА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виробниче навчання – В                  Теоретичне навчання – Т

Виробнича практика – П                  Державна кваліфікаційна атестація – ДКА

 

ІІ. Зведені данні про кількість часу в тижнях

 

Професійно-

теоретична підготовка

Професійно-практична підготовка

Всього

навчального часу

(в тижнях)

Виробниче навчання

Виробнича практика

тижні

години

тижні

години

тижні

години

15

340

15

204

9

344

25

 

 

 

 

 

 

 

 

ІІІ. Перелік кабінетів, лабораторій, майстерень для підготовки кваліфікованих робітників

 

Кабінети

загально-професійної підготовки

Кабінети

професійно-теоретичної підготовки

Лабораторії

Інформаційних технологій

1. Технології приготування їжі

2. Устаткування підприємств

харчування

3. Організації обслуговування

4. Гігієни та санітарії

5. Охорони праці

1. Кухня-лабораторія

з дегустаційним

залом

2. Інформаційних

технологій

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ІV. План навчального процесу

 

з/п

Навчальні предмети

Кількість

годин

Кількість тижнів

Всього

ЛПР

1

2

3

3

4

2

1

8

1

1.

Загально-професійна

підготовка

74

14

1.1.

Інформаційних технологій

17

12

7

2

2

 

 

 

 

 

 

1.2.

Основи правових знань

17

2

7

2

2

 

 

 

 

 

 

1.3.

Правила дорожнього руху

8

 

 

 

 

 

4

 

 

1.4.

Основи галузевої економіки

і підприємництва

17

 

7

2

2

 

 

 

 

 

 

1.5.

Техніка пошуку роботи

15

 

3

4

 

 

 

2

 

 

 

2.

Професійно-теоретична

підготовка

266

54

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.1.

Технологія приготування їжі

з основами товарознавства

102

28

2

5

4

10

10

4

 

 

 

2.2.

Устаткування підприємств

харчування

70

20

2

2

8

8

2

4

 

 

 

2.3.

Гігієна та санітарія виробництва

27

 

3

2

2

2

4

 

 

 

2.4.

Організація виробництва

та обслуговування

27

 

3

2

2

2

2

 

 

 

 

2.5.

Облік, калькуляція та звітність

10

6

 

1

 

 

4

 

 

 

2.6.

Охорона праці

30

 

2

2

2

2

2

2

 

 

 

3.

Професійно-практична

підготовка

548

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.1.

Виробниче навчання

204

 

 

12

12

12

18

12

12

 

 

3.2

Виробнича практика

344

 

 

 

 

 

 

 

24

40

 

4.

Консультації

20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.

Державна

кваліфікаційна атестація

7

 

 

 

 

 

 

 

 

7

6.

Загальний обсяг

навчального часу (без п. 4)

895

68

36

36

36

36

34

36

36

40

7