Ремонт ноутбука своими руками. Быстрый и гарантийный ремонт ноутбуков. Срочный ремонт ноутбуков. Ремонт компьютеров на дому. Быстрый ремонт компьютеров своими руками. Настройка и ремонт компьютеров. Java уроки для начинающих. Лучшие java уроки. Учим язык Java с нуля. Обзор смартфонов samsung. Качественный обзор смартфонов samsung galaxy. Обзор смартфона samsung galaxy s4. Фото картинки приколы. Самые новые картинки приколы. Лучшие приколы картинки. Скачать аддоны для wow. Самые новые аддоны для wow скачать. Скачать аддоны для wow быстро и без реги. Видео уроки python. Лучшие python уроки. Учим язык python с нуля. Скачать шаблоны для Joomla. Самые новые joomla шаблоны. Бесплатные шаблоны для Joomla.

Пошук

Банер

РОБОЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН для професійно-технічного навчання кваліфікованих робітників з професії: 5122 Кухар 3 розряд

РОБОЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН

для професійно-технічного навчання

кваліфікованих робітників

з професії: 5122 Кухар

у Харківському центрі професійно-технічної освіти

державної служби зайнятості

Рівень кваліфікації: 3 розряд

Термін навчання: 6,5 місяців

 

І. Графік навчального процесу

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Т

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ВП

П

П

19

20

21

22

23

24

25

 

П

П

П

П

П

П

ДКА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виробниче навчання – В                  Теоретичне навчання – Т

Виробнича практика – П                  Державна кваліфікаційна атестація – ДКА

 

ІІ. Зведені данні про кількість часу в тижнях

 

Професійно-

теоретична підготовка

Професійно-практична підготовка

Всього

навчального часу

(в тижнях)

Виробниче навчання

Виробнича практика

тижні

години

тижні

години

тижні

години

15

340

15

204

9

344

25

 

 

 

 

 

 

 

 

ІІІ. Перелік кабінетів, лабораторій, майстерень для підготовки кваліфікованих робітників

 

Кабінети

загально-професійної підготовки

Кабінети

професійно-теоретичної підготовки

Лабораторії

Інформаційних технологій

1. Технології приготування їжі

2. Устаткування підприємств

харчування

3. Організації обслуговування

4. Гігієни та санітарії

5. Охорони праці

1. Кухня-лабораторія

з дегустаційним

залом

2. Інформаційних

технологій

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ІV. План навчального процесу

 

з/п

Навчальні предмети

Кількість

годин

Кількість тижнів

Всього

ЛПР

1

2

3

3

4

2

1

8

1

1.

Загально-професійна

підготовка

74

14

1.1.

Інформаційних технологій

17

12

7

2

2

 

 

 

 

 

 

1.2.

Основи правових знань

17

2

7

2

2

 

 

 

 

 

 

1.3.

Правила дорожнього руху

8

 

 

 

 

 

4

 

 

1.4.

Основи галузевої економіки

і підприємництва

17

 

7

2

2

 

 

 

 

 

 

1.5.

Техніка пошуку роботи

15

 

3

4

 

 

 

2

 

 

 

2.

Професійно-теоретична

підготовка

266

54

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.1.

Технологія приготування їжі

з основами товарознавства

102

28

2

5

4

10

10

4

 

 

 

2.2.

Устаткування підприємств

харчування

70

20

2

2

8

8

2

4

 

 

 

2.3.

Гігієна та санітарія виробництва

27

 

3

2

2

2

4

 

 

 

2.4.

Організація виробництва

та обслуговування

27

 

3

2

2

2

2

 

 

 

 

2.5.

Облік, калькуляція та звітність

10

6

 

1

 

 

4

 

 

 

2.6.

Охорона праці

30

 

2

2

2

2

2

2

 

 

 

3.

Професійно-практична

підготовка

548

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.1.

Виробниче навчання

204

 

 

12

12

12

18

12

12

 

 

3.2

Виробнича практика

344

 

 

 

 

 

 

 

24

40

 

4.

Консультації

20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.

Державна

кваліфікаційна атестація

7

 

 

 

 

 

 

 

 

7

6.

Загальний обсяг

навчального часу (без п. 4)

895

68

36

36

36

36

34

36

36

40

7