Хочу продать квартиру. Ипотека можно ли продать квартиру быстро. Можно продать долю в квартире. В каком банке брать ипотеку. Стоит ли брать ипотеку сегодня. На какой срок брать ипотеку. Утепление стен своими руками. Быстрое утепление стен пенопластом своими руками. Технология утепления стен. Ремонт видеокарты ноутбука. Быстрый ремонт видеокарты своими руками. Сколько стоит ремонт видеокарты. В каком банке взять автокредит. Где выгоднее взять автокредит без проблем. Бесплатный сервер wow. Рейтинг серверов wow сайт. Сервера wow mangos. Чертежи самодельных станков. Скачать чертежи станков для холодной ковки. Сверлильный станок чертеж. Договор аренды квартиры. Стоимость аренды квартиры в Москве. Снять в аренду квартиру.

Пошук

Банер

РОБОЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН для перепідготовки кваліфікованих робітників з професії: 5122 Кухар 3 розряд

РОБОЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН

для перепідготовки

кваліфікованих робітників

з професії: 5122 Кухар

у Харківському центрі професійно-технічної освіти

державної служби зайнятості

Рівень кваліфікації: 3 розряд

Термін навчання: 6,5 місяців

 

І. Графік навчального процесу

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Т

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ВП

П

П

19

20

21

22

23

24

25

 

П

П

П

П

П

П

ДКА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виробниче навчання – В                  Теоретичне навчання – Т

Виробнича практика – П                  Державна кваліфікаційна атестація – ДКА

 

ІІ. Зведені данні про кількість часу в тижнях

 

Професійно-

теоретична підготовка

Професійно-практична підготовка

Всього

навчального часу

(в тижнях)

Виробниче навчання

Виробнича практика

тижні

години

тижні

години

тижні

години

15

340

15

204

9

344

25

 

 

 

 

 

 

 

 

ІІІ. Перелік кабінетів, лабораторій, майстерень для підготовки кваліфікованих робітників

 

Кабінети

загально-професійної підготовки

Кабінети

професійно-теоретичної підготовки

Лабораторії

Інформаційних технологій

1. Технології приготування їжі

2. Устаткування підприємств

харчування

3. Організації обслуговування

4. Гігієни та санітарії

5. Охорони праці

1. Кухня-лабораторія

з дегустаційним

залом

2. Інформаційних

технологій

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ІV. План навчального процесу

 

з/п

Навчальні предмети

Кількість

годин

Кількість тижнів

Всього

ЛПР

1

2

3

3

4

2

1

8

1

1.

Загально-професійна

підготовка

74

14

1.1.

Інформаційних технологій

17

12

7

2

2

 

 

 

 

 

 

1.2.

Основи правових знань

17

2

7

2

2

 

 

 

 

 

 

1.3.

Правила дорожнього руху

8

 

 

 

 

 

4

 

 

1.4.

Основи галузевої економіки

і підприємництва

17

 

7

2

2

 

 

 

 

 

 

1.5.

Техніка пошуку роботи

15

 

3

4

 

 

 

2

 

 

 

2.

Професійно-теоретична

підготовка

266

54

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.1.

Технологія приготування їжі

з основами товарознавства

102

28

2

5

4

10

10

4

 

 

 

2.2.

Устаткування підприємств

харчування

70

20

2

2

8

8

2

4

 

 

 

2.3.

Гігієна та санітарія виробництва

27

 

3

2

2

2

4

 

 

 

2.4.

Організація виробництва

та обслуговування

27

 

3

2

2

2

2

 

 

 

 

2.5.

Облік, калькуляція та звітність

10

6

 

1

 

 

4

 

 

 

2.6.

Охорона праці

30

 

2

2

2

2

2

2

 

 

 

3.

Професійно-практична

підготовка

548

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.1.

Виробниче навчання

204

 

 

12

12

12

18

12

12

 

 

3.2

Виробнича практика

344

 

 

 

 

 

 

 

24

40

 

4.

Консультації

20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.

Державна

кваліфікаційна атестація

7

 

 

 

 

 

 

 

 

7

6.

Загальний обсяг

навчального часу (без п. 4)

895

68

36

36

36

36

34

36

36

40

7