Пошук

Банер

РОБОЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН для професійно-технічного навчання кваліфікованих робітників з професії: 6112 Виноградар 2,3 розряд

РОБОЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ПЛАН

для професійно-технічного навчання

кваліфікованих  робітників

з професії:  6112 Виноградар

у Харківському центрі професійно-технічної освіти

державної служби зайнятості

Рівень кваліфікації: 2,3 розряд

Термін навчання: 5 місяців

 

І. Графік навчального процесу

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Т

Т

Т

Т

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

ТВ

В

В

В

В

П

П

17

18

19

20

 

П

П

П

П

ДКА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виробниче навчання – В                        Теоретичне навчання  - Т

Виробнича практика – П                        Державна кваліфікаційна атестація - ДКА

 

ІІ. Зведені данні про кількість часу в тижнях

 

Професійно-теоретична підготовка

Професійно-практична підготовка

Всього навчального часу (в тижнях)

Виробниче навчання

Виробнича практика

тижні

години

тижні

години

тижні

години

10

302

10

174

6

208

20

 

 

 

 

 

 

 

 

ІІІ. Перелік кабінетів, лабораторій, майстерень для підготовки кваліфікованих робітників

 

Кабінети

Лабораторії

1. Основ землеробства і виноградарства (Основи землеробства і ґрунтознавства. Виноградарство. Шкідники і хвороби рослин та методи боротьби з ними. Механізація виноградарства)

2. Інформаційних технологій. Основ галузевої економіки і підприємництва. Основ правових знань. (Основи ринкової економіки. Основи трудового законодавства. Техніка пошуку роботи)

3. Охорони праці (Охорона праці)

 

1. Сільськогосподарські машини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ІV. План навчального процесу


з/п

Навчальні предмети

Кількість годин

Кількість тижнів

Всього

ЛПР

4

3

2

1

4

5

1

1.

Загально-професійна  підготовка

24

4

1.1.

Основи ринкової економіки

10

 

2

6

 

 

 

1.2.

Основи трудового законодавства

8

 

8

 

 

 

1.3.

Техніка пошуку роботи

6

4

6

 

 

 

2.

Професійно-теоретична підготовка

278

104

 

 

 

 

 

 

 

2.1.

Основи землеробства і ґрунтознавства

36

14

6

4

 

 

 

 

 

2.2.

Виноградарство

124

52

20

12

4

 

 

 

 

2.3.

Шкідники і хвороби рослин та методи боротьби з ними

36

20

2

4

8

 

 

 

 

2.4.

Механізація виноградарства

52

18

4

8

6

 

 

 

 

2.5.

Охорона праці

30

 

4

2

4

 

 

 

 

3.

Професійно-практична підготовка

382

 

 

 

 

 

 

 

3.1.

Виробниче навчання

174

 

 

6

12

12

30

 

 

3.2

Виробнича практика

208

 

 

 

 

 

 

40

8

4.

Консультації

12

 

 

 

4

 

 

8

5.

Державна кваліфікаційна атестація

8

 

 

 

 

 

8

6.

Загальний обсяг навчального часу:

704

108

36

36

36

36

30

40

24