30-7-2021

КУЛІНАРНИЙ ІСПИТ

29 липня 2021 року у Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся "смачний" іспит у слухачів з професії кухар.
 
На атестацію завітали голова комісії, директор паб "Стіна" Михайло Кабанов та представники ресторану Trattoria "Al Dente".
 
Під час атестації слухачі презентували страви української, європейської та кавказської кухні: гаспачо, пельмені запечні під сиром, скумбрія фарширована овочами, деруни фаршировані овочами, долма, бігос, філе шатобріан с чорничним соусом, крученики з свинини, фарширований перець, суп харчо, вареники з м'ясом, хачапурі, штрудель з сирно-фруктовою начинкою.
 
Страви приготовленні на високому професійному рівні та з відмінною подачею.
 
"Люблю готувати і відчуваю, що приготування їжі - це моє покликання. З першого погляду може здатися, що кухня - область нескладна. Що важкого в тому, щоб приготувати поїсти? Але насправді мистецтво готування - одне з найскладніших занять. Старовинне прислів'я коротко пояснює суть цієї професії: добрий кухар коштує доктора. І це дійсно правда. Тільки тут, в Центрі, я зрозумів наскільки складно і відповідально бути кухарем", - відзначив слухач Денис.

Роздрукувати