x
НАДІСЛАТИ
ГОЛОВНА
ПРО ЦЕНТР
ІСТОРІЯ ЗАКЛАДУ
КЕРІВНИЦТВО ЗАКЛАДУ
НАВЧАЛЬНА БАЗА
НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ
МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
СТАТУТ ЦЕНТРУ
ЛІЦЕНЗІЇ НА ПРОВАДЖЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
СВІДОЦТВО ПРО АТЕСТАЦІЮ ПРОФЕСІЙ
ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА ЦЕНТРУ
ПЛАН РОБОТИ НА 2021 РІК
РІЧНИЙ ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРУ ЗА 2020 РІК
ЗВІТ ПРО ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ЗА 2019 РІК
НОВИНИ
ПОСЛУГИ
ПЛАТНІ ПОСЛУГИ
РЕЄСТР ПОСВІДЧЕНЬ
МЕДІА
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ВІДЕОГАЛЕРЕЯ
КОНТАКТИ
Search for:
Пошук
ХАРКІВСЬКИЙ ЦЕНТР Професійно-технічної Освіти Державної Служби Зайнятості України
ГОЛОВНА
ПРО ЦЕНТР
ІСТОРІЯ ЗАКЛАДУ
КЕРІВНИЦТВО ЗАКЛАДУ
НАВЧАЛЬНА БАЗА
НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ
МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ
ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
СТАТУТ ЦЕНТРУ
ЛІЦЕНЗІЇ НА ПРОВАДЖЕННЯ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
СВІДОЦТВО ПРО АТЕСТАЦІЮ ПРОФЕСІЙ
ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА ЦЕНТРУ
ПЛАН РОБОТИ НА 2021 РІК
РІЧНИЙ ЗВІТ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ЦЕНТРУ ЗА 2020 РІК
ЗВІТ ПРО ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ЗА 2019 РІК
НОВИНИ
ПОСЛУГИ
ПЛАТНІ ПОСЛУГИ
РЕЄСТР ПОСВІДЧЕНЬ
МЕДІА
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ВІДЕОГАЛЕРЕЯ
КОНТАКТИ
Search for:
Пошук
СЛУХАЧАМ
БІБЛІОТЕЧНИЙ ФОНД
ЕЛЕКТРОННИЙ ФОНД
Кухарям
Збірник національних страв та кулінарних виробів \3. Перші страви.pdf
**** **********2198
27-12-2017
Збірник національних страв та кулінарних виробів \3. Перші страви.pdf
Читати
« … ПОПЕРЕДНЯ
НАСТУПНА … »
Роздрукувати