харківський
центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості
Будь ласка, оцініть якість послуг, які надає Харківський ЦПТО:
Залишити відгук

Пекар

  • Термін навчання: 3 місяця
  • Кваліфікація: Кваліфікації сфери обслуговування
  • Кількість слухачів в групі: 15
Пекар – це фахівець з випікання хліба та хлібобулочних виробів. Він відповідає за процес приготування тіста, випікання та декорування хліба, булок, пирогів та інших виробів. Сучасні пекарі працюють як на великих хлібозаводах, так і в невеликих пекарнях та закладах громадського харчування

Чому саме ця спеціальність?

Програма курсу

1
Технології хлібопекарського виробництва
2
Устаткування хлібопекарського виробництва
3
Сировина і матеріали хлібопекарського виробництва
4
Основи технохімічного контролю хлібопекарського виробництва

Чому ви навчитеся?