харківський
центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості
Будь ласка, оцініть якість послуг, які надає Харківський ЦПТО:
Залишити відгук

ДІЯЛЬНІСТЬ У СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ

  • Кваліфікація: Курси цільового призначення
  • Кількість слухачів в групі: 7
1. Організація дитячого харчування FOOD SAFETY в ЗДО та ЗЗСО, система HACCP - 0,2 міс. (30 год.) 2. Приготування страв за технологією "су-від" - 0,3 міс. (48 год.) 3. Проектування та виготовлення одягу: сучасні тенденції в швейному виробництві - 0,25 міс.(36 год.) 4. Базова косметологія - 0,25 міс.(36 год.) 5. Колористичні техніки як тренд сучасного майстра - 0,2 міс. (30 год.) 6. Набуття наскрізних компетенцій, необхідних для виконання основних робочих функцій з професій "продавець продовольчих товарів" та "продавець непродовольчих товарів " - 0,2 міс. (30 год.) 7. Використання реєстраторів розрахункових операцій у малому бізнесі - 0,2 міс. (30 год.) 8. Підвищення ефективності роботи котельних установок в сучасних умовах - 0,25 міс.(36 год.) 9. Особливості роботи з альтернативними видами палива при експлуатації котельних установок - 0,25 міс.(36 год.) 10. Удосконалення навичок обслуговування котельних установок 0,25 міс.(36 год.)

Хочете більше інформаціії?

Завантажуйте нормативні документи за посиланнями: