ДІЯЛЬНІСТЬ У СФЕРІ ОБСЛУГОВУВАННЯ
-
Кваліфікація: Курси цільового призначення
-
Кількість слухачів в групі: 7
1. Організація дитячого харчування FOOD SAFETY в ЗДО та ЗЗСО, система HACCP - 0,2 міс. (30 год.)
2. Приготування страв за технологією "су-від" - 0,3 міс. (48 год.)
3. Проектування та виготовлення одягу: сучасні тенденції в швейному виробництві - 0,25 міс.(36 год.)
4. Базова косметологія - 0,25 міс.(36 год.)
5. Колористичні техніки як тренд сучасного майстра - 0,2 міс. (30 год.)
6. Набуття наскрізних компетенцій, необхідних для виконання основних робочих функцій з професій "продавець продовольчих товарів" та "продавець непродовольчих товарів " - 0,2 міс. (30 год.)
7. Використання реєстраторів розрахункових операцій у малому бізнесі - 0,2 міс. (30 год.)
8. Підвищення ефективності роботи котельних установок в сучасних умовах - 0,25 міс.(36 год.)
9. Особливості роботи з альтернативними видами палива при експлуатації котельних установок - 0,25 міс.(36 год.)
10. Удосконалення навичок обслуговування котельних установок 0,25 міс.(36 год.)