харківський
центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості
Будь ласка, оцініть якість послуг, які надає Харківський ЦПТО:
Залишити відгук

Кухар

  • Термін навчання: 6 місяців
  • Кваліфікація: Кваліфікації сфери обслуговування
  • Кількість слухачів в групі: 15
Кухар — це людина, яка професійно готує їжу для інших людей, як правило, в закладах громадського харчування. Професія кухар застосовується до тих, хто займається створенням шедеврів і готових страв із продуктів харчування в громадських закладах. Кулінарів вважають унікальними фахівцями, адже навіть з найпростіших інгредієнтів вони здатні створити десятки різних незвичайних страв. В кухарській справі головне - талант, почуття смаку, фантазія.

Чому саме ця спеціальність?

Програма курсу

1
технологія приготування їжі
2
основи фізіології харчування і дієтології
3
устаткування підприємств харчування, гігієна та санітарія виробництва

Чому ви навчитеся?

Хочете більше інформаціії?

Завантажуйте нормативні документи за посиланнями: